Editie 2008

Prijswinnaars 2008

Op deze pagina zijn de prijswinnaars te vinden van Sportgala Halderberge 2008.

Categorie
Naam Sport Prestatie
Sportjongen
     
1. Dylan Oomen Sportvissen zoetwater De derde prijs totaalklassement clubwedstrijden 't Bliekske, de eerste prijs totaalklassement winterwedstrijden 't Bliekske, de 24e plaats op het Nederlands Kampioenschap voor de jeugd en een derde plaats in de Topcompetitie Nederland.
2. Koen Kriesels Judo Koen is kampioen van Zuid Nederland in zijn klassen tot 30 kg. Daarnaast heeft Koen diverse podiumplaatsen behaald op verschillende toernooien.
3. Jordy Schouten Schaken Brabants snelschaak kampioen, verder heeft hij ook nog tien bekers gewonnen met schaaktoernooien waarvan vier eerste plaatsen.
     
     
Sportmeisje
     
1. Tamara Roks Karate Diverse podiumplaatsen op diverse toernooien, waaronder de Europese en Nederlandse kampioenschappen.
2. Kim Roepen Ponysport Kim is Brabants kampioen dressuur geworden met Moppie in de klasse A-B.
3. Ashley Hellemons Wielrennen Diverse goede prestaties bij verschillende wedstrijden.
3. Feline van den Berg Paardrijden Verschillende goede prestaties in diverse disciplines.
3. Merel Vergouwen Ponysport Merel is Brabants reservekampioen springen geworden met haar pony Rocky Sunday in de klasse C-B.
     
     
Sportvrouw
     
Geen nominaties    
     
     
Sportman
     
1. Marc Lauwerijssen Judo Nederlands kampioen bij de militairen in de open gewichtsklasse, nadat hij in zijn eigen gewichtsklasse al derde was geworden.
     
     
Jeugdsportploeg
     
1. KV Springfield C1/B1 Korfbal Ze zijn al twee jaar achter elkaar zaalkampioen geworden als C1 en als B1 in 2008 veldkampioen geworden.
2. PC de Heerjansruitertjes ABC Zestal Ponysport Reserve kampioen op de Hippiade (Nederlands kampioenschap) voor pony's.
3. PC de Heerjansruitertjes CDE Zestal Ponysport Reserve kampioen op de Hippiade (Nederlands kampioenschap) voor pony's.
     
     
Sportploeg
     
1. SC Gastel 1 Voetbal Behaalde het kampioenschap in de 4e klasse van het zondagvoetbal.
2. Victoria '03 A1 Voetbal Het team is in het seizoen 2007-2008 zonder puntverlies kampioen geworden in de 2e klasse. Daarnaast behaalde het team de halve finale in de districtsbeker.
     

 

!