Editie 2007

Prijswinnaars 2007

Op deze pagina zijn de prijswinnaars te vinden van Sportgala Halderberge 2007.

Categorie
Naam Sport Prestatie
Sportjongen
     
1. Coen Gelijns Atletiek Diverse eerste plaatsen bij Brabantse, Regio en Nederlandse kampioenschappen op de onderdelen kogelstoten, speerwerpen en discuswerpen. Daarnaast heeft hij ook de meerkamp gewonnen op de clubkampioenschappen van Achilles.
2. Danny Maas Wielrennen Diverse podiumplaatsen, onder andere bij de districtskampioenschappen, een criterium in Bergen op Zoom en twee klimcriteriums. Verder ook nog diverse goede prestaties, bijvoorbeeld zevende op het Nederlands kampioenschap.
3. Ouasim Lagragui Tennis Ouasim is in 2007 kampioen van Regio West-Brabant geworden in de leeftijdscategorie t/m 8 tijdens het WBJIK-toernooi (K-toernooi).
     
     
Sportmeisje
     
1. Mylon Vonk Kunstrijden Derde in de mini-Europacup in Warchau, als beste Nederlandse, en eerste in het gewestelijke kampioenschap.
2. Tamara Roks Karate Diverse uitstekende prestaties op verschillende toernooien.
3. Devon Kuystermans Tennis  
     
     
Sportvrouw
     
1. Annette de Bot Duathlon Annette is Nederlands kampioen geworden in de klasse 40+ op de duathlon. Verder heeft ze meerdere podium plaatsen behaald in landelijke wedstrijden. Dat terwijl ze in februari nog haar sleutelbeen brak en een heel seizoen met plaat en schroeven heeft gesport.
2. Els Dam Dartsport Kampioene halderbergse ranking, kampioene la plaza ranking stampersgat, kampioene veerhuis ranking oud gastel en kampioene atw-ranking bosschenhoofd.
     
     
Sportman
     
1. Ronald Akkermans Autocross Twee overwinningen op het Nederlands kampioenschap autocross. In totaal de tweede prijs in het Veka Nederlands kampioenschap autocross.
2. Martijn van Gellecum Kruisboogschieten Nederlands kampioen kruisboogschieten geworden bij de junioren op de 20 meter.
3. Yuri Kok Basketbal Yuri is op zijn vijfde begonnen met basketbal bij De Vossenberg. Op zijn 14e is hij naar Blauw Wit gegaan en twee jaar later, als topscorer, kampioen met zijn team te zijn geworden. Hierna is hij overgestapt naar Dordrecht om daar twee seizoenen in de eredivisie te spelen. Dordrecht speelde vorig seizoen zijn laatste eredivisie wedstrijden en is Yuri gevraagd bij het Bolwerk eredivisie team van de Giants in Bergen op Zoom. In Leeuwarden scoorde hij 32 punten met ook nog de nodige assists en rebounds, en gemiddeld zit hij nu op 22 punten per wedstrijd plus assists en rebounds. Sinds 31 december traint hij nu ook met de heren van de Giants mee.
     
     
Jeugdsportploeg
     
1. BC Vossenberg U14 Basketbal Twee maal ongeslagen kampioen geworden in de hoogst haalbare klasse.
2. OTC Gemengd t/m 14 Tennis Dit team is kampioen geworden van de voorjaarscompetitie 2007. Vervolgens heeft het team ook de masters gespeeld voor de titel Kampioen van Brabant, hierin is het team tweede geworden.
3. Les Fleurs B en C Majoretten/Twirl Beide teams zijn Brabantskampioen geworden.
     
     
Sportploeg
     
1. VV Hoeven 1 Voetbal Hoeven 1 is in het voetbalseizoen 2006-2007 gepromoveerd vande 5de naar de 4de Klasse KNVB. Tijdens de reguliere competie (22 westrijden) haalde het team ongeslagen in totaal 56 wedstrijdpunten en 2 periodetitels. Het was in de geschiedenis van VV Hoeven niet eerder voorgekomen dat een team zoveel wedstrijden achter elkaar niet verliest.
2. Kanja Zaalvoetbal Kampioen geworden in de 2e klasse en speelt komend seizoen in de 1e klasse.
3. Les Fleurs A Majoretten/Twirl Brabantskampioen geworden en derde geworden op het Nederlandse kampioenschap op 8 december 2007.