Editie 2006

Prijswinnaars 2006

Op deze pagina zijn de prijswinnaars te vinden van Sportgala Halderberge 2006.

Categorie
Naam Sport Prestatie
Sportjongen
     
1. Michiel Swaans Judo Twee keer op rij kampioen van Zuid-Nederland geworden, dit is het hoogst haalbare voor zijn leeftijdscategorie. Tevens een 20-tal podiumplaatsen behaald op diverse JBN toernooien.
2. Coen Gelijns Atletiek Tweede geworden op de D-spelen (officieus NK) D-1ste jaars bij het onderdeel discus werpen met een afstand van 29,19 m. Ook heeft hij medailles gehaald bij de Brabantse kampioenschappen.
     
     
Sportmeisje
     
1. Mylon Vonk Kunstrijden Bronze medaille op het NK in de categorie Novice, daarnaast diverse goede prestaties behaald.
2. Nicole Vergouwen Paardrijden Kringkampioen van kring west-brabant bij de pony's in de categorie C klasse L2.
3. Lisette de Jong Kunstrijden Vijfde plaats op het NK in de categorie Novice.
     
     
Sportvrouw
     
Geen nominaties    
     
     
Sportman
     
1. Jordi van Bodegraven Atletiek Op 18 juni 2006 in Tilburg 2 meter hooggesprongen, hiermee behaalde hij een gedeelde eerste plaats op de ranglijst van 2006. Daarnaast Nederlands kampioen A-junioren geworden op het onderdeel hoogspringen.
2. Maykel Roovers Atletiek Vierde op het NK A-junioren op het onderdeel 100 meter sprint. Daarnaast uitstekende tijden op de 100, 200 en 400 meter, en medailles gewonnen op de Brabantse kampioenschappen.
     
     
Sportsenior
     
Mart Mies Paardensport/ Aangespannen Rijden Mart Mies is op 23 augustus 2006 Nederlands Kampioen geworden in de rubriek aangespannen rijden met friese paarden.
     
     
Jeugdsportploeg
     
1. Majaheicga Ryu 1 Judo Het jeugdteam won dit jaar eindelijk het district kampioenschap van Zuid-Nederland, na jaren tweede en derde te zijn geworden.
2. BC Vossenberg Basketbal  
3. Vice Versa '51 Jeugd 1 Tafeltennis Het team is het afgelopen jaar op overtuigende wijze kampioen geworden in de eerste klasse aspiranten. Ze promoveren hierdoor naar de junioren klasse.
     
     
Sportploeg
     
1. Vice Versa '51 Dames 1 Tafeltennis Promoveerde op zaterdag 9 december 2006 naar de eredivisie, de hoogste divisie van Nederland. Hierdoor horen de dames bij de beste acht teams van Nederland.
2. Vice Versa '51 Heren 1 Tafeltennis Wist dit jaar voor de tweede keer achter elkaar te promoveren. Hierdoor spelen zij komend seizoen in de eerste divisie, de een na hoogste divisie.
3. Victoria dames Voetbal Dit jaar kampioen geworden in de 5e klasse en daardoor gepromoveerd naar de 4e klasse.